Tudta, hogy a 2016-ban kapott SZÉP kártya juttatások felhasználási határideje idén, azaz 2018. május 31-én lejár?


Itt a megoldás arra, hogy hogyan hosszabbítása meg ezt az érvényességet akár november végéig... Az alábbiakban leírjuk, hogyan tudja május 31-én lejáró SZÉP kártya egyenlegét 2018. november 30-ig felhasználni - akár már az idei nyaralásra is.

A SZÉP kártyára 2016-ban kapott jóváírások felhasználási határdeje 2018. május 31-én lejár. Azaz ha addig nem használja fel, akkor Ön elveszíti ezt az összeget, mert ezt követően a pénz visszakerül az Ön munkáltatójához. Van viszont egy nagyon kényelmes megoldás arra, hogy hogyan tudja mégis 2018. november végéig felhasználni a május végéig lejáró összeget anélkül, hogy akár egyetlen forintot elveszítene belőle - így akár az idei nyaralását is letudhatja vele (külön kezelési költség nélkül).

Meglátja, pár perc múlva hátradőlhet és nyugodtan tervezheti az idei üdülést!

Hotelunkban, a sárvári Hotel*** Arborétumban a 2018. május 31-én lejáró SZÉP kártya juttatásait 2018. november 30-ig fel tudja használni (KH SZÉP kártyások csak mostantól 180 napig).

Előtte néhány szó rólunk..


Hisszük azt, hogy amikor Ön pihen, akkor csendre és nyugalomra vágyik. Ha a személytelen, nagy szállodák helyett a családias kis fészkeket szereti, ahol az alkalmazottaknak mindig van Önhöz egy kedves szava, akkor bátran válasszon bennünket. Hazánk egyik leghíresebb fürdővárosában Sárváron, az ország egyik legszebb wellnessfürdőjétől pár száz méterre, a sárvári Arborétum mellett, 18 szobával és apartmannal várjuk Önt. Minden reggel bőséges reggelit szolgálunk fel, a gépkocsit pedig zárt parkolónkban díjmentesen helyezheti el. Ha pedig hozza laptopját, akkor a szobákból ingyenesen eléri az internetet is (WiFi). Meglátja, nálunk éjszakai pihenését nem fogja zavarni a főút zaja...


Vendégeink mondták rólunk (új ablakban nyílik)>>


Nézzen meg egy rövid, képes videót Sárvárról...
Sárvárt pedig a térképen itt találja:


Nagyobb térképre váltás


Nézzük, hogy pontosan mi is az Ön teendője, vagyis hogyan tudja 2018. november végéig felhasználni a május 31-én lejáró SZÉP kártya összeget (mindegy, hogy OTP, MKB vagy K&H SZÉP kártyája van):
  • Miután elolvasta ezt a levelet, töltse ki az oldal alján lévő űrlapot, ezzel jelzi nekünk, hogy szeretne élni a lehetőséggel (az űrlap kitöltése csak az adminisztráció gyors lebonyolításában segít nekünk). Ha pedig kérdése van, akkor hívja kollégánkat, Tóth Róbertet a 06-30-9620-700-as számon, hogy szeretne több infot kapni a szolgáltatásról. Ő pedig el fogja Önnek mondani a teendőket és válaszol kérdéseire.
  • Miután kitöltötte az űrlapot, semmi teendője nincs. Egy visszaigazoló emailben tájékoztatjuk a részletekről és az esetleges további adatokról. Ezt követően pedig hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket.


Miután egyeztettük a részleteket lebonyolítjuk a tranzakciót, és amint megérkezik az összeg a számlánkra, 2018. november 30-ig felhasználható szállás részvételi jegyet (üdülési utalványt) állítunk ki az Ön nevére, amit néhány napon belül postán vagy emailen elküldünk Önnek. Ennyi az egész!


Önnek nem most kell eldöntenie azt sem, hogy pontosan mikor szeretne jönni, ezt ráér később is megtenni. Az utalványom megtalálja majd elérhetőségeinket, ahol munkatársainkkal felveheti a kapcsolatot a szállás lefoglalása végett.

Ne ijedjen meg ha elsőre körülményesen hangzik, nagyon egyszerű dologról van szó. Az Ön teendőiről a válasz emailben is pontos instrukciókat adunk majd, de természetesen munkatársunk, Tóth Róbert is várja az Ön hívását a 06-30-9620-700-as telefonszámon.

Pénzkidobás helyett pedig nyugodtan megtervezheti pihenését, az éppen alkalmas időpontot pedig kiválaszthatja és később is lefoglalhatja. És még valami: nálunk nincs semmilyen kezelési költség vagy adminisztrációs díj!  Nálunk forintra pontosan elköltheti a lejáró SZÉP kártya jóváírást szállás szolgáltatás igénybevételére.

És még egy dolog - ez tetszeni fog Önnek...

Tudta azt, hogy egy ideje már a strand mellett egy egyedülálló fedett fürdőszárny is várja Önt Sárváron? A gyógyvízen túl a fürdő igazi paradicsoma a kikapcsolódásra vágyóknak is! Külső és belső élménymedencékkel, sodrófolyosóval, vízbuzgárokkal és ezen kívül még sok különleges, vizes elemmel teszik változatossá és élvezetessé az önfeledt lubickolást a családok, fiatalok és gyermekek számára is.
 
A családközpontú, egyedülálló fedett fürdőrész pedig beltéri hullámmedencével, úszómedencével, gyermek és pancsoló medencével, játékokkal és csúszdákkal, pezsgőmedencével, babavilággal, 3 új beltérről induló kültérbe átmenő és beltérben végződő óriáscsúszdával, bowling pályával, pihenőterekkel, tovább bővülő szaunavilággal (finn szauna, jégbarlang, élményzuhany, jacuzzi medence, pihenőtér) és új fedett gyógyvizes élménymedencével.

Olyan hely ez ahova nemcsak Ön, hanem gyermeke is visszavágyik majd